ÁLLAPOTFELMÉRŐ TESZT

az egészséges, erős intim izmokért nők számára

TESZTelje intim izmai állapotát, hogy tisztában legyen vele, szüksége van-e intim izmai erősségének, állóképességének javítására, fejlesztésére, és változtatásra esetlegesen rossz életviteli szokásain!


A TESZT kitöltésével Ön kap egy értékelést, valamint betekintést a film részleteibe, az intim izmok jelentős megerősítési lehetőségét is láttatva kórházi vizsgálatommal bizonyítottan, melynek eredményeként a páciensek 98%-ának megszűnt az inkontinenciája.

A TESZT kérdései - tudományos vizsgálatokkal megállapított - azon hajlamosító okokat, rizikótényezőket tartalmazzák, amik a medencefenéki izmok, azaz intim izmok egészséges állapota negatív irányú változásait eredményezhetik.

Ennek kitöltése hozzásegíti Önt ahhoz, hogy felmérje, mely hajlamosító okok, rizikótényezők voltak-vannak jelen az Ön életében, amik meggyengítették-meggyengítik intim izmait, és számos probléma előállásához vezethetnek, vagy vezettek már eddig is!

Mérje fel, hogy az öröklött tulajdonságok, az életében előálló események, hormonális változások, az életviteli szokások, végzett munkája negatív fizikai hatásai és életkora kapcsán ajánlott-e Önnek megerősíteni intim izmait, hogy megelőzze a vizelettartási, avagy szél-, széklettartási , vagy aranyér problémák kialakulását!

Mérje fel intim izmai vélhető állapotát, és feltétlenül tegyen azok megerősítéséért, ha már megtapasztalta az inkontinencia legcsekélyebb kellemetlen tüneteit, mert azok maguktól nem fognak megszűnni, és még gátat szabhat a súlyosbodás folyamatának!

A TESZT tájékozódásra szolgál, és nem helyettesíti a szakorvosi vizsgálatot!

Csekély mértékű panaszok esetén is javasoljuk szülész-nőgyógyász, urológus, vagy proktológus szakorvost vizsgálatra felkeresni!